(Android/iOS) Gunship Battle Total Warfare коди необмежену кількість монет
Feb 9, 2022 11:42:16 GMT 8
Post by highisollalop on Feb 9, 2022 11:42:16 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежену кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Ця гра дійсно чудова. Але потрібно ще багато покращень. Простим прикладом є конструкція корабля. Є лише обмежені проекти кораблів, включаючи прапори, і минуло багато років. Було б дуже здорово, якби ви додали таку функцію, як RIMPAC, де ви зможете проводити спаринги зі своїм альянсом, щоб отримати більше знань і досвіду в бою в грі. У всякому разі, дякую за створення цієї гри. Я шукав таку гру, оскільки мене дуже цікавлять військові кораблі!
Мені було так весело грати в цю гру з людьми, яких я зустрів тут. В кінцевому підсумку я пішов у спелеологію і витратив багато грошей (можна було б купити невелику машину), і я повернувся до чудового часу. Дивно, як швидко цей великий внесок у гру виявився... Можна подумати, що буде довічна винагорода. Команда зробила багато покращень. Зараз гра краща. Я хотів би бачити програму лояльності ретроактивної для тих, хто вніс значний час і гроші.
Це нове оновлення не працюватиме, постійно говорять, що оновлення доступне, і я натиснув кнопку оновлення 25 разів, тож час видалити та знайти нове, яке не оновлюється щотижня
Gunship Battle Total Warfare Strategy bgm
Я щойно отримав нове оновлення для нової версії, і тепер воно не дає мені грати у все це
Поки що дуже крута гра, мені дуже подобається витончена графіка, і я дуже ціную, що завжди є чим зайнятися! Так багато речей для створення та оновлення, і це справді дуже приємна гра.
В основному гра war fire age з іншою обробкою та більш захаращеним інтерфейсом. Не зацікавлений у тому, щоб дізнатися, скільки часу потрібно, щоб перейти до фаз «плати за перемогу» або «плати, щоб продовжувати грати». Деінсталятор через 10 хвилин
Мені подобається грати в гру .. Але постійні оновлення заважають. ..якщо вона не зламалася, не виправляйте її.
Дякуємо за зусилля, щоб запустити цю гру, мені це дуже подобається, але виникла величезна проблема із сервером. Ви можете бути більш відкритими? Сьогодні я чесно вирішив видалити його через проблеми з сервером. Але знову ж таки я не можу заперечити величезну роботу, яка стоїть за цим, хлопці!
Gunship Battle Total Warfare Strateginiai tqx
Хороша гра, але вона потребує додаткового покращення ... деякі помилки слід виправити і дозволити гравцям розгорнути більше ніж 1 авіаносець. ...як це буває в реальному житті....і додайте нові функції та інші елементи, такі як вертольотоносець, система протиповітряної оборони тощо, щоб гравець міг відчувати себе як реальність. ...і я надто відчуваю, щоб поставити їй 5 зірок. Нарешті це чудова гра, але додайте деякі речі, які я згадував раніше. Будь ласка, додайте, а потім переконайтеся, що ця гра буде 👑
Ви знаєте, що я ненавиджу той факт, що codowb дуже повільний, якби ви могли зробити це приблизно на 1 хвилину кожен або як би не було перезарядки для атаки, це було б чудово, тому що я, як правило, швидко нудьгую, і це гра, в яку я завжди граю і продовжую мене розважали
Дуже хороша гра, поки ви не дійдете до бойової системи, яка все руйнує для мене. Раніше я грав у цю гру, але мене вигнали, коли я дізнався, що один перевізник може розірвати цілий альянс з невеликою опозицією, якщо він достатньо високий рівень. Також бази Армади такі випадкові. Ви можете здійснити вдалий авіаудар на одному, і зняти багато потужності, потім ви можете піти знову і програти кілька разів. Схоже, це залежить не від вашого рівня потужності, а від удачі.
Що відбувається з грою, яку я не можу оновити, оновлення не відображається в Google play
Немає можливості оновлення для комісарів. Будь ласка, перевірте... дякую.
Баггі безлад. Це жахливо.
Це чудова гра, але коли ви переходите на вищі рівні (27 або близько того), вам потрібно почати витрачати багато грошей. Існує кілька, переважно корейських, альянсів, члени яких витрачають сотні доларів, щоб прогресувати швидше, а потім знущаються над усіма. Можливо, це відображає реальність життя, але в якийсь момент вам може набриднути гра й припинити грати, оскільки ви не можете змагатися, якщо не витратите шалені гроші
Я грав у цю гру місяцями, ціни просто смішні і не дають жодних шансів гравцям з безкоштовними або мінімальними витратами. Ціни на пакети шалені. Витрати повинні відображати рівень гравців, щоб заохочувати більш реалістичні рівні ігрові умови, що може спонукати більше витрачати гроші, будучи набагато доступнішими, вам потрібні дуже глибокі кишені, щоб дійсно насолоджуватися цією грою, інакше у вас немає шансів і ви швидко кинете. в результаті більше не грає. Велика ганьба як чудова гра.
Це весело, захоплююче і дуже важко бути на вершині. Не витрачаючи грошей. Я продовжую підійматися приблизно до 25 рівня, потім перемикаю сервери й починаю знову.
Мені подобається гра, але тепер вона викликає у мене багато проблем, наприклад, вона навіть не запускається, мені доводиться її видалити та завантажити повторно, що дратує, будь ласка, виправте це, дякую.
Гра занадто складна. Забагато деталей для модернізації/підвищення рівнів для кораблів, підводних човнів і реактивних літаків. А командирську форму майструє? Такоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооькое ефектних деталей потрібно. Ця гра дуже заплутана. О, так, подивіться на магазин, що в біса.
Gunship Battle Total Warfare Strategi tko
Ця гра - це стратегічна гра, а не те, що я хочу, ігровий процес Morden Warship - це пвп онлайн-гра. Реклама цієї гри виглядає круто, але я не сподіваюся.👎
Чудова гра. За винятком того, що команда розробників якась жадібна
Спочатку я подумав, що це одна з тих ігор, де потрібно витрачати гроші, щоб прогресувати, грати в неї було не дуже весело
Можна було б трохи краще зробити кулемети навколо вашої бази до місця, де вам доведеться оновлюватися, щоб не допустити нападу човнів і підводних човнів, але крім цього гра досить крута
Доброго дня прошу надати перехід на сервер 2021 буду дуже вдячний
Гра дивовижна, розробники дуже люб'язні, і вони насправді прислухаються до відгуків, кілька місяців тому я грав у цю гру і мав деякі проблеми з фальшивою рекламою, а також спільнотою, тому я залишив і поставив їй 3 зірки за це, кілька днів тому я побачив більш чесний трейлер і вирішив дати йому ще один шанс, і зараз це ще краще, сама гра все ще дивовижна, але тепер здається, що проблеми спільноти більше не є актуальними, а нова королівська армата є справжнім викликом. Tldr дуже дякую за цю гру
Люблю це. Відмовився від Battle Pirates, оскільки компанія стала занадто жадібною і не вистачало безкоштовних речей, завжди доводилося атакувати місця та речі. Це набагато приємніше і легше.
Дуже дуже добре
Добре та весело лише трохи складніше, ніж більшість ігор
Це хороша гра, однак 24-годинний період перезарядки для зміни альянсів або телепортації баз не є хорошим, і давайте дуже скоротимо гру, і її потрібно переглянути, а також мені не подобається, як ви не можете зупинити свої авіаносці з відступу або місця, якщо ви передумали, тому я ставлю йому 3 зірки
Я намагався не сумніватися в цьому додатку, але з першого дня програма завжди затримується, а сервери постійно перезавантажуються тощо. Якщо ви не заморожуєте весь час, ви відчуваєте, що вирішуєте проблеми якнайшвидше, і вам доведеться чекати принаймні 2 хвилини, щоб гра відповіла та зареєструвала дії, які ви намагаєтеся зробити. Не виправдовуйтесь, щоб сказати мені перевірити інтернет-з’єднання чи очистити кеш, оскільки я добре знаю, що ми можемо зробити як давні гравці/споживачі.
Після того, як ви відключите своє інтернет-з’єднання, воно викине вас із гри, навіть якщо ви натиснете кнопку «Повторити», він викине вас, доки ви не відновите з’єднання з Інтернетом. Будь ласка, виправте це, оскільки це може бути проблемою для більшості людей, які мають нестабільне інтернет-з’єднання , але в основному це хороша гра, тому що на екрані так багато речей, що гравець іноді губиться, плутається чи інші речі, але більшість із цього дійсно хороша гра.
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Acțiune cdh
Щоразу, коли ви повертаєтеся на базу, у грі постійно з’являється реклама магазинів. Досить дратує натискати x щоразу, коли ви йдете на свою базу. Гра чудова, хотілося б, щоб не було так важко оновити свої кораблі або принаймні дійти до місця, де ви можете використовувати звичайні ресурси для їх оновлення.
Для майбутніх гравців, якщо ви не мільйонер, не грайте в цю гру, розробники не піклуються про вас чи щось інше, крім грошей, ця гра є єдиною грою на планеті, яка знищить все, що ви намагаєтеся оновити, тому ви ніколи не будете ніким тут якщо ваш гаманець товстий дійсно товстий, то не витрачайте свій час сюди йдіть кудись в іншому місці також відсоток стосується їх зручності не до вашого прикладу вони ставлять щось на 50%, ви додаєте купон на 40%, який має бути 90%, а не 58%
Класна гра ,але добавте українську мову
Іграмсупер
змінюючи свій огляд з 4 зірки на 1 зірку, стає найгіршою, тому я вважаю найгіршою грою, в яку я коли-небудь грав.
Хороша гра багато грошей, щоб використовувати, якщо ви хочете бути сильним
Дуже захоплююча велика кількість політики. Мізерні ресурси та винагороди. Повільні оновлення, але в цілому гарна гра
Чудова хороша гра, якщо ви готові на виклик, щоб розширити свою базу та приєднатися/почати, і альянс рекомендують цю гру