Post by highisollalop on Feb 9, 2022 11:24:11 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dust Settle 3D - Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod יותר הכל ▞▞▞
▞▞▞ Dust Settle 3D - Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
משחק טוב מאוד אבל בבקשה הוסף עוד ספינות לחנות
המשחק הפך להילוך איטי לאחר העדכון האחרון, והוא לא עובד בקבלת מטבעות בונוס לאחר צפייה בפרסום, בבקשה, תקן את הבאגים הללו. תודה
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Thông thường osx
המשחק בהתחלה טוב,. יותר מאוחר,. הכל נהיה קשה ומתסכל מדי,.
למה יש מזחלת ואייל במשחק? ואז אני מנקה רמה ולא מקבל את המטבעות? מה זה? המפתחים חמדנים והם מנסים להכריח אותך להוציא כסף. וסנטה? בשביל מה הוא עדיין בסביבה? הדבר היחיד שהמפתח עשה בכנות היה להכריח אותי להסיר את תאונת הרכבת הזו של המשחק.
אני משחק כבר חודש Dust settle 3D galaxy משחק מצוין אין מה לשנות
אני ממש שונא את העדכון החדש. לקח לי עידנים לסיים את הרמה האחת. הפסולת נעה לאט מדי בעוד שהקודמת זזה מהר מדי. בנוסף, כבר הסרת את מודעות x3 לאחר המשחק.
לא מעניין במיוחד אחרי רמה 100
המשחק הזה מאוד מגניב.
מאוד מאוכזב מהמשחק אחרי 3 חודשים.... הכל תלוי בפרסומות...ועכשיו אפילו פרסומות לא עובדות כדי להגדיל את התגמולים שלך בשלושה.... גם לאחר צפייה בפרסומות, פרס לא ניתן...
כשאני גורר כדי לצלם זה לא יכול לירות
צפיתי בסרטון הפרסום של מטבע בונוס אבל הם לא נותנים לי את מטבע הבונוס. ניסיתי את זה כמה פעמים, הם פשוט נתנו לי לצפות בזה אבל אני לא יכול לאסוף. נאלצתי ללחוץ על איסוף ללא הבונוס. השקעתי את זמני לחינם
המשחק הופך במהרה למשעמם. ברמות גבוהות יותר עדכונים לא עומדים בקצב של אויבים חזקים שמתחזקים בצורה בלתי מתקבלת על הדעת בכל פעם שאתה עולה רמה. כוח האש של הספינה שלך נראה חלש לחלוטין. הנשק היעיל היחיד הם חורים שחורים מדי פעם. ברמות נמוכות יותר אתה יכול לסיים כל שלב תוך מספר דקות בעוד שברמה גבוהה יותר כל שלב עשוי לקחת חצי שעה (כמעט זמן כמו משחקי מחשב). פעם שיחקתי כל יום, עכשיו פעם בשבוע. עם זאת, הגרפיקה והרזולוציה של המשחק מדהימים.
מצויין
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Arkaadmängud zub
המשחק אינו יכול להיפתח לאחר העדכון האחרון, גם לאחר התקנה מחדש שוב ושוב, אנא תקן את הבעיה בהקדם במידת האפשר.
אני צריך לראות 5 מודעות כדי לקבל את התגמולים המשולשים שלי, כולם לאחר העדכון
סרטונים לא נותנים מטבעות.. מבזבז זמן בצפייה בהם.
המשחק הזה הכי טוב
Aight Edit: ניסיתי לומר שהמשחק בסדר. לא רע. תמשיך בן אדם טוב
זה משחק מאוד טוב ומרגיע.🙂 אני מאוד אוהב את זה. זה כיף לשחק.
המשחק מדהים אם אתה אוהב את סוג המשחק הזה... זה מספיק כדי לגרום למוח שלך להרגיש רענן. המשחק באמת כל כך טוב
הפסיק להציג מודעות ואינו מעניק יותר מטבעות. אפילו לא מדרבן להחיות. לא ניתן לשחק, בבקשה תקן
לאחר עדכון המשחק הזה קשה מאוד לנקות רמה .. לא נוקה רמה אחת. ואנחנו צריכים לראות יותר ויותר פרסומות. אל תוריד את המשחק הזה.
מושלם
המשחק הזה לא כל כך מדהים ומושך ממה שחשבתי.....
זה משחק בסדר. לרוב מדובר ב"צפה להוסיף" אבל בצורה כמעט מקובלת. מחקתי והוספתי רק 2 כוכבים כמו שזה נראה תובעני מאוד בנייד אחרי נקודה מסוימת. יש לי מובייל עם Snapdragon 732g עם 6GB RAM, אבל אחרי lvl180 זה פשוט היה בפיגור כשהיו לי הרבה פריטים על המסך. בעיקרון לא ניתן לשחק אחרי ה-LVL הזה...
וואו! זה גם אומר אזהרה שהאקדח יכול להיות בטוח ויש אויב ענק כשאומרים אזהרה!
האפליקציה הפכה לגרועה ביותר לאחר העדכון האחרון, אנא פתור את הבעיה. תודה
בתחילה המשחק מדהים, אבל.......בהתחשב ברמה שהושגה, צפוי שתהיה לך תגובת מסך כמעט מיידית. כמות המכשולים שנזרקים עליך על המסך היא מגוחכת.
יותר מדי פרסומות, אבל משחק מהנה. מודעות מוכנסות בצורה מגוחכת בכל מקום! גם כשאוספים זכיות שלא דורשות פרסומות. חלק מהפונקציות נשברות גם עם השגת זכיות בונוס: אתה צופה במודעות, אבל לא מקבל את הבונוס שלך.
אתה
לאחר שהמשחק מתעדכן אוטומטית, האפליקציה לא נפתחת. אהבתי את זה ועכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש. בזבוז זמן
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Arkadne igre optz
הספינה שלי נעלמת ונושבת מייד לאחר התחדשות הפרסומת. העדכון אחרון.
Dust Settle 3D - Galaxy Attack Arkade ovh
לא לשלם משחק לא שווה. זה
❤#
יותר מדי פרסומות
זה נפלא אני אוהב את זה..
עדכון גרוע. מדהים שגוגל מאפשרת למשחק לעשות שימוש לרעה במערכת המודעות בצורה כזו. שמתי מודעות באתר שלי וכל הזמן הוספתי מידע חדש לאתר שלי ונאסרתי בגלל פוטנציאל להונאה. המשחק הזה הוא סתם הונאה. אתה לא יכול להפעיל את הספינה שלך אלא אם אתה צופה כל הזמן בפרסומות. ועם העדכון האחרון, ה-3x (צפה במודעות ארוכות יותר עבור תגמול גדול יותר) נשבר. מדהים שחברות משלמות כדי להתפרסם במשחקים כאלה.
מסתבר שאחרי שמשחק סיבוב 160 לא ניתן לשחק בטלפונים שונים בגלל הפיגור ויותר מדי פריטים על המסך רק מנסים להשיג יותר כהכנסה, אני מניח